70 mesecev Jamstva!

Ker želimo, da v uporabi Beko naprav uživate dolgo in brezskrbno lahko ob nakupu izbranih Beko hladilnikov, zamrzovalnikov in klimatskih naprav v obdobju od 1. 5. do 31. 8. 2021 koristite dodatno garancijo do kar 70 mesecev. Verjamemo v kvaliteto naših naprav, zato vam ponujamo najdaljše jamstvo na trgu!

Beko HarvestFresh hladilniki uporabljajo inovativno tehnologijo s tremi barvami, ki pametno posnemajo 24 urni cikel sonca. S tem vaše sadje in zelenjava ohranjata vitamine dlje. Tako lahko uživate v bolj zdravem življenskem slogu z bolj hranljivimi obroki kot kadarkoli.

Hladilnik

Zjutraj, ob prvih urah svojega cikla bo luč v predalu svetila modro, ki posnema jutranjo zoro in prve žarke dneva.

Zamrzovalnik

Čez dan, ko sončni žarki dosežejo svoj vrhunec, bo luč v predalu svetila z zeleno barvo, ki posnema dnevno svetlobo.

Klima

V zadnjem ciklu se luč predala obarva rdeče. Ta posnema bolj medlo svetlobo večernega mraka. Koncu svetlobnega cikla sledi 12h teme, ki predstavlja noč.

EverFresh

Za daljše shranjevanje sadja in zelenjave je podjetje Beko razvilo tehnologijo Everfresh+. Ker se zavedamo kako pomembna sta sadje in zelenjava za ohranjanje vašega zdravega življenskega sloga, smo s strokovnjaki razvili inovativno tehnologijo, ki poskrbi za optimalne pogoje in dolgo svežino. Everfresh+ poskrbi za natančen nadzor vlage v predalu za sadje in zelenjavo, zmanjševanje kondenzacije preko posebnih zračnih kanalov in majhna nihanja temperature. To omogoča, da sadje in zelenjava obstaneta sveža do 3-krat dlje, kot je to običajno.

Hygiene Shield

Moč sonca in UV svetlobe v vašem hladilniku

Hladilniki iz družine HygieneShield črpajo navdih v sončnih žarkih in UV svetlobi. Razkuževanje in vrhunsko higieno omogoča poseben HygieneShield predal in tehnologija UV svetlobe, ki deluje enakomerno po celotnem predalu. HygieneShield predal s pomočjo tehnologije UV svetlobe razkuži vse površine pakirane hrane znotraj predala in ohranja kar najvišjo kakovost hrane. Uniči kar 99 % bakterij in virusov! Kombinirani hladilnik Beko odlikuje tudi bogat nabor preostalih novodobnih tehnologij.

EverFresh

Živila brez zmrzali, ledu in sušenja Naj bo vaša hrana takšna, kot jo imate najraje – sveža!

NeoFrostTM preprečuje nastajanje ledu na živilih in v notrajnosti hladilnika. Prednost je v tem, da odtaljevanje hladilnika ni več potrebno.NeoFrostTM v hladilnikih Beko predstavlja novo generacijo popolnih NoFrost sistemov. Temelji na dveh ločenih aktivnih sistemih hlajenja posebej za hladilni in posebej za zamrzovalni del. Tako omogoča popolne pogoje za shranjevanje živil, hkrati pa preprečuje tudi prenašanje vonjav iz enega dela v drugega.