Pri Beku načrtujemo povezanost vašega doma prihodnosti, v katerem bodo vsi gospodinjski aparati delovali v harmoniji, saj se bodo prilagajali vam in vašim potrebam. Prihodnosti ne bodo poganjali pripomočki ali triki, temveč vse tiste naprave, ki jih že sedaj uporabljate v svojem vsakdanjem življenju. In ta trenutek res ni več daleč. Če ste tako navdušeni nad pametnim povezanim domom kot mi, vas vabimo, da se nam pridružite pri sooblikovanju prihodnosti. Postanite prvi, ki bo užival v prihodnosti.

ODKRIJTE PRIHODNOST
Cloud

Končno,
hladilnik,
ki greje.

Cake Naš hladilnik prihodnosti bo uporaben in prijazen - razumel bo vaše potrebe in spremljal celotno dogajanje v gospodinjstvu. Ko boste v koš za smeti v kopalnici odvrgli prazno embalažo zobne paste, bo hladilnik samodejno dopolnil vaš nakupovalni seznam. Sledil bo izdelkom v svoji notranjosti in vas opozoril na živila, ki se jim bliža rok uporabe in celo predlagal recepte, ki bodo temeljili na sestavinah, ki jih še imate na zalogi.

Povezan dom mora biti neopazen, zaznavati mora vaše potrebe in opravljati osnovna gospodinjska dela neopazno, da se vi lahko posvetite pomembnejšim stvarem.

Curtain
Sun

Budnica,
ki ne naredi
preplaha.

moon Veliko lažje in bolj zdravo se je prebujati z naravno svetlobo kot z nadležnim elektronskim alarmom. Ko bosta budilka in žaluzije prihodnosti začela govoriti, bodo vaša zgodnja jutra veliko bolj sproščena, vstajanje pa manj boleče.

Povezan dom bo premišljeno zasnovan in naraven. Oblikovan bo na podlagi čustvene inteligence in ne samo spretno avtomatiziran.

Alarm Clock Alarm Clock Alarm Clock Alarm Clock
Waves
Shirt

Pralni ali sušilni stroj,
ki vam tudi
zaliva rastline.

Drop Ko bo vse v vašem domu povezano, boste videli prednosti, ki jih nikdar niste pričakovali. Odpadna voda iz pralnega stroja se bo filtrirala in se reciklirana pretočila naravnost v vaš notranji botanični vrt. S tem boste tako vaš dnevni prostor kot svet ohranjali zelen.

Povezan dom mora pripomoči k trajnostnim rešitvam vzdrževanja čistega okolja v vaši okolici in v vašem mestu, za zmanjšanje onesnaženosti ozračja.


Wash Machine Wash Machine Wash Machine Wash Machine
Egg
Chocolate

Kuhati za svoje otroke
je vrhunsko.
Učiti jih kuhati
pa neprecenljivo!

Leaves Vaša kuhalna plošča prihodnosti bo postala tudi pametni zaslon, ki bo vas in vaše male nadobudne kuharske pomočnike spretno vodila skozi recepte. Pokazala vam bo kam postaviti lonce in ponve, da bo njihova površina kar najbolje izkoriščena. Tako bo ostalo dovolj prostora za zabavo pri ustvarjanju vaših novih okusnih kreacij.

Povezan dom mora biti pomemben del vašega vsakdanjega družinskega življenja kot pravi pomočnik in ne tehnologija, sama sebi namen.


Oven Oven Oven Oven
Star
Monster

Ogledalo,
ki vas že
zjutraj nasmeji.

Monster Vaše ogledalo prihodnosti ne bo več le nemo strmelo nazaj v vas. Prepoznalo vas bo in vam ponudilo vaše priljubljene informacije ter osebne informacije v zvezi z vašim zdravjem. Zabavalo bo tudi vaše otroke in jim nadležno umivanje zob spremenilo v zabavo.

Povezan dom mora biti intuitiven in odziven na naravne gibe in glasove na svoj igrivi način, pri čemer ne boste potrebovali debelega priročnika za uporabo.


Mirror Mirror Mirror Mirror
Waves
Fan

Idealen aparat?
Tisti, ki ga
komaj opazite.

cake Pečica vam bo prihranila čas pri izbiri najbolj primernega programa peke vaših najljubših jedi in vam izbirala in svetovala pri ustvarjanju tistih, ki jih še nikdar niste poskusili. Edina stvar, ki je pečica ne bo zmogla je okušanje jedi namesto vas.

Tehnologija pametnega doma in njegove povezave morajo biti nevidne, saj so idealne takrat, ko jih sploh ne zaznate.


Lamp
Weather


Samovzdrževanje
stanovanja

House Vaše domače pametno središče bo spremljalo porabo energije kuhalne plošče in vseh ostalih naprav ter uredilo njihovo porazdelitev energije v skupno sosedsko omrežje z namenom, da vam prihrani denar. Namesto dolgočasnih plastičnih škatel se bodo informacije pojavile le takrat, ko jih boste potrebovali na vgrajenem okenskem zaslonu.

Povezan dom mora biti prilagodljiv in zasnovan da traja, se posodablja in celo prevzame nadzor nad samovzdrževanjem in popravili.


PREDNAROČITE PRIHODNOST


S prijavo v mailing bazo “Dom prihodnosti”, boste med prvimi izvedeli vse o napravah prihodnosti. Kar pa pomeni tudi, da bomo z vami delili ekskluzivne novice o svojem napredku pri ustvarjanju in vam omogočili dostop do prvih testiranj. V zameno si želimo le povratnih informacij, kaj je za vas resnično koristno in kaj ne. Pridružite se nam in nam pomagajte sooblikovati prihodnost!

PREDNAROČITE SE

Piškotki Na spletnem mestu www.beko-si.com želimo svojim obiskovalcem vedno zagotoviti aktualne in zanje pomembne informacije. Na podlagi poznavanja, kakšne vsebine obiskovalce zanimajo in kaj pri nas iščejo, lahko ponudimo prave vsebine. Podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam, prav tako ne spremljamo obiskovalcev kot posameznikov, temveč povsem anonimno. Kaj so piškotki? Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči. Zakaj so piškotki potrebni? Piškotke uporablja večina spletnih strani, saj omogočajo priročen način za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami spletnih uporabnikov. Na podlagi statističnih podatkov o obiskanosti spletne strani, ki jih prav tako omogočajo piškotki, lahko upravljavci spletnih mest ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh. Seznam piškotkov Ime piškotka: _ga
Namen: Statistika ogledov spletne strani
Trajanje: 2 leti
Izvor: Google Analytics
Onemogočenje piškotkov Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite. Informacije o nastavitvah za piškotke v posameznih brskalnikih so na voljo na spodnjih povezavah:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sl-sl&p=cpn_cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/sl/kb/kako-omogocite-onemogocite-piskotke?redirectlocale=sl&redirectslug=Kako+aktivirate+in+deaktivirate+pi%C5%A1kote
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sl-si/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Opera: http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/
Safari: https://support.apple.com/safari